Gyermekvilág, gyermekjog

Programajánló 2015. 20. hét

2015. május 16. 11:17 - gtm

Múzeumok majálisa, II. Rehab Critical Mass, Nemzetközi Természetfilm Fesztivál

A Múzeumi Világnap alkalmából immár 20. alkalommal lesz Múzeumok Majálisa a Nemzeti Múzeum rendezésében. 107 múzeum jóvoltából érdekes és izgalmas dolgokkal ismerkedhetnek meg a látogatók. A szombati és vasárnapi programok is nagyon változatosak. Szombaton lesz civil kerekasztal beszélgetés, lesz Süsü a  Ruttkai Bori koncert, majd másnap Baltazár színház és kreatív foglalkozás.

„Másképp, de mindenki képes.” a jelszava a Rehab Critical Mass-nek. Május 17-én, vasárnap lesz a tavaszi közös felvonulás a fogyatékossággal élő emberek életminőségének javításáért. Bővebb információ a honlapon vagy a Facebook oldalon olvasható.

Szintén ezen a hétvégén rendezik meg Gödöllőn a Nemzetközi Természetfilm Fesztivált. A többnapos rendezvényhez a város több helyszínén is lehet kapcsolódni; a Városi Könyvtárban, a Gödöllői Királyi Kastélyban, a Lovardában. A filmeken kívül gyerek- és felnőttprogramokban vehetnek részt az látogatók. A rendezvény részletes, térképpel ellátott online programfüzetéből tovább lehet tájékozódni.

Szólj hozzá!
Címkék: programajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekvilag-gyermekjog.blog.hu/api/trackback/id/tr507464178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása