Gyermekvilág, gyermekjog

Programajánló

2015. április 03. 21:29 - gtm

Programjavaslatok hétről hétre felnőtteknek és gyerekeknek

Nagyhétvégén és Húsvét ünnepén számos program közül lehet választani. Budapesten Húsvét a Budai várban   elnevezéssel a Századok Öröksége Produkció szervez zenés, táncos rendezvényt, kézműves gasztronómiai vásárt, borteraszt április 5-én és 6-án 10 órától. Belépő van.

Március 27-én kezdődött és április 26-ig tart  a Budapesti Tavaszi Vásár a Vörösmarty téren. Hétről-hétre érdekes programok várják a látogatókat, koncertek, szabadtéri programok közül lehet válogatni. A rendezvény ingyenes.

Rossz idő esetén egy könyv, mindig jól jön. Marék Veronika Boribon sorozatának egyik darabja a Boribon tojást fest most a legaktuálisabb. 

A gyermekvédelem iránt érdeklődő felnőtt a gyermekvédelemről a Magyar Nemzet Online közelmúltban Súlyos gondban a gyermekvédelem címmel megjelent cikkét olvashatja, és elmélkedhet a leírtakon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekvilag-gyermekjog.blog.hu/api/trackback/id/tr347337380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása